KİLİS / ELBEYLİ - Yenideğirmen İlkokulu

0(348) 795 1009
Yenideğirmen Köyü Elbeyli/KİLİS
Vizyon
Bilim ve Teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden ,değerlerini yaşayan ve yaşatan ,hoşgörü sahibi ,farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen ,çağdaş, demokratik, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Yenideğirmen İlkokulu olarak; Milli eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak sağlam karakterli,dürüst,kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, Milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı,sorgulayıcı,kendi ayakları üzerinde durabilen, *Kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilince olan öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tam gün Okulumuza taşımalı sistemle 70 öğrenci gelmektedir.
08.30-11.40 ------ 12.20-13.50 (5 ve 6.sınıflar 14.40 )
Kömürlü Kalorifer
Öğretmenlerin servisi olup il merkezine gidiş-geliş yapılmaktadır.
İl Merkezine Uzaklığı: 43 km